Σάββατο, 11 Ιουνίου 2016

Η Ιουλία Ιωάννου συνομιλεί με την Άννα Γαλανού για το vivlio-life.gr


«Ψάχνω χρόνια για μια αγάπη που θα με κάνει να γονατίσω μπροστά της, που θα δώσει νόημα σ’ όλες αυτές τις στιγμές και τις λεπτομέρειες που συνιστούν την αληθινή ζωή. Δύσκολο πράγμα η αγάπη, πολύ δύσκολο».

«Η καρδιά δεν λαθεύει, ξέρει να διαλέγει και να πονάει ξέρει»…

«Εσύ δεν διαλέγεις με την καρδιά σου, γιε μου, με τα μάτια σου διαλέγεις και με το σώμα. Άμα σε πονέσει από την αρχή η καρδιά, τότε ναι, τότε μόνο διάλεξες σωστά».

«Πόσο μελαγχολικό είναι να περιμένεις. Κάτι, οτιδήποτε. Πόσο μακραίνει ο χρόνος, πόσο θαμπώνουν οι μέρες, πόσο ξεθωριάζουν οι χαρές. Καμιά φορά αναρωτιόμουν αν ήμουν εγώ ο απαιτητικός της ζωής, εκείνος που ήθελε να γίνεται καθετί στην ώρα του…ή μήπως συνέβαινε ακριβώς το αντίθετο; Μήπως άφηνα πάντα πολλά περιθώρια, μήπως ήμουν πολύ υποχωρητικός;»

«Έτσι όμως είναι η ζωή, ένας κύκλος. Όλα ξεκινούν και τελειώνουν από εκεί που άρχισαν, τίποτα δεν γίνεται στην τύχη. Όλα συμβαίνουν για κάποιον λόγο, γεγονότα και καταστάσεις, είτε καλά είτε όχι, οδηγούν κατά έναν περίεργο τρόπο στην αλήθεια, στην εξιλέωση, στη συγγνώμη, στην απονομή δικαιοσύνης».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου